• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keurmerken

FESPA INDUSTRY PARTNER

FESPA Nederland is een not-for-profit faciliterende organisatie, die zich tot doel heeft gesteld om zowel de producenten van visuele communicatie als de toeleveranciers aan deze print- en signindustrie met elkaar te verbinden en hen te helpen om toekomstgericht te ondernemen. Sinds 1962 is er een Nederlandse tak van deze uit 38 landverenigingen bestaande organisatie voor print en sign.

Over FESPA industry partners

De print- en signindustrie kent inmiddels een breed scala aan technieken en producten. Door innovatie en ontwikkelingen zal dit in de komende jaren alleen nog verder toenemen, waarmee samenwerken en kennis delen voor de print- en signindustrie steeds belangrijker zal worden. C-flexx heeft zich als distributeur aangesloten bij de FESPA Industry Partners. Behalve een financiele bijdrage leveren de industry partners ook een onmisbare bijdrage aan het delen van vakspecifieke kennis, promoten van vernieuwing en migreren naar een toekomst waarin het gebruik van diverse kunststoffen steeds verder aan banden gelegd zal worden.

 

logo FESPA

 

 

SI'BON

C-flexx is als leverancier van printmedia aan de signmaker en het printbedrijf aangesloten bij SI’BON, organisatie voor binnen- en buitenreclame. Wij vinden het leveren van kwaliteit en het bieden van service en zekerheid aan onze klanten zeer belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend. Om te tonen dat wij een bewezen professioneel en bonafide leverancier van print media zijn, hebben wij ons aangesloten bij het SI’BON keurmerk.

Over SI’BON

Omdat de aanbieders op deze markt sterk in prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit uiteen kunnen lopen, is het belangrijk om zekerheid te hebben bij opdracht, uitvoering en garantie. SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, hanteert een keurmerk met erkenningsregeling waartoe alleen gerenommeerde bedrijven toegang hebben.

Erkend leverancier van print media

c-flexx ondersteunt als leverancier van print media het SI’BON keurmerk.

 

logo Si'bon