• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

C-flexx leverancier van print media voor signmakers

 

Wij zijn c-flexx. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige print media voor de signmaker, het printbedrijf en reclamebedrijven. c-flexx is distributeur van alle soorten print media van verschillende gerenommeerde merken.

 

Klantgericht

c-flexx ontzorgt haar klanten. Door snelle levering van onze print media en scherpe inkoopvoordelen, zorgen wij ervoor dat signmakers en printbedrijven zich volledig kunnen focussen op hun dienstverlening, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van hun producten. Wij helpen ondernemers nog succesvoller te worden.

 

Scherp inkoopvoordeel

c-flexx heeft een kleine organisatie, focust zich volledig op print media en houdt het proces simpel. Zo werken wij efficiënt en nauwkeurig. Dit levert onze klanten een scherp inkoopvoordeel op, dat oploopt tot meer dan 30%. Wij zijn geen prijsvechter, maar laten onze klanten meeprofiteren in onze voordelen.

 

Hoge kwaliteit

De print media van c-flexx is van hoge kwaliteit.

Ook onze dienstverlening is van hoge kwaliteit.

 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze kwalitatieve print media? Een folie uitproberen? Of meer weten over hoe wij u meer voordeel kunnen geven met dezelfde producten, dezelfde specificaties en garanties? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 023 820 02 45. Of start eenvoudig een chatgesprek met onze salesafdeling.

 

Wie zijn wij?

 

  

                      Nino Diana                                          Laurent van Aert                                      Roberto Diana

    Accountmanager binnendienst                  Accountmanager Zuid-NL           Accountmanager Noord en Zuid Holland

                  Peter Jongman

             Verkoop binnendienst

    

 

Warehousing en transport

 

 

Van de Hoef logistiek

Wij bij c-flexx vinden een betrouwbare en stipte levering van onze producten belangrijk. Wij willen dat u kunt rekenen op een vlotte en prettige bezorging van de bestelde producten. Daarom werken wij samen met Van de Hoef logistiek. Door de zeer accurate track en trace van Van de Hoef logistiek weet u altijd waar uw pakket zich bevindt. We werken met eigen chauffeurs en de producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn naar u gestuurd, zonder tussenkomst van een verdeel HUB dus. Dat is voordelig want dit zijn de plekken waar de meeste schade aan producten ontstaat. Door het ontbreken van deze tussenstap blijft schade bij ons enorm beperkt.

 

Marketing

 

 

Ketz and Dogs

De boodschap die wij willen overdragen wordt in beeld gegoten door Ketz and Dogs. Deze ervaren grafisch ontwerper helpt ons bij de ontwikkeling van prijslijsten, fotomateriaal van producten, nieuwsbrieven en samplemappen. Zo kunnen wij ons aanbod op een overzichtelijke en duidelijke manier op u overbrengen.

 

Klantenservice

 

 

Goedemorgen Goedemiddag

Bij c-flexx missen we geen enkel telefoontje. Door de telefoondienst van Goedemorgen Goedemiddag zijn wij altijd bereikbaar. De ervaren en professionele telefonistes staan u graag te woord en zorgen dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Op deze manier willen wij u de beste klantenservice bieden, zonder de focus op het product te verliezen.

 

Financiën

 

 

AccountBird

Wij kunnen u de producten zo voordelig aanbieden omdat wij onze volledige financiële administratie hebben uitbesteed aan AccountBird. Wij hebben onze webshop gekoppeld aan ons boekhoudsysteem waardoor alle systemen gekoppeld en geautomatiseerd zijn. Hierdoor zijn wij hier vrij weinig tijd aan kwijt. Meer tijd om te investeren in de kwaliteit van onze producten en dienstverlening dus!

 

Virtual Assistant

 

 

SVG Virtual Assistant

Wij proberen ons volledig te focussen op de core business, onze service. Randzaken laten wij daarom door SVG Virtual Assistant regelen. Hierdoor hebben wij onze handen vrij voor werkzaamheden die er echt toe doen.