• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

c-flexx is gespecialiseerd in printmedia voor de signmaker en printbedrijf. Wij zijn distribiteur van alle soorten printmedia van verschillende gerenommeerde merken. Omdat wij ons volledig toewijden aan printmedia houden wij het proces simpel en is c-flexx erin geslaagd een groot deel van het proces te automatiseren. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt en nauwkeurig orders verwerken en verzenden, terwijl wij ons voor de rest uitsluitend focussen op de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij hebben niet die hoge marges nodig om zo’n relatief dure organisatie in stand te houden. En dat levert u een flink inkoopvoordeel op.

Besparingen van tot wel 30% zijn eerder regel dan uitzondering, zelfs wanneer u als reclameproductiebedrijf ervan overtuigd bent dat u al goede prijsafspraken hebt. Dat geldt inderdaad voor dezelfde producten, dezelfde specificaties en garanties. Gewoon omdat het kan. Wij zijn geen prijsvechter maar willen wel onze voordelen in automatisering e.d. doorgeven aan u. Want dat is onze missie: u als ondernemer helpen nog succesvoller te worden. Wij verbeteren het proces en u plukt de vruchten.

 

Wie zijn wij?

 

  

                    Nino Diana                                            Laurent van Aert                                      Roberto Diana

    Accountmanager binnendienst                  Accountmanager Zuid-NL           Accountmanager Noord en Zuid Holland

 

                   Bayram Talu                                          Peter Jongman

Accountmanager Oost NL, Groningen,           Verkoop binnendienst

           Friesland en NRW, DE

 

Warehousing en transport

 

 

Van de Hoef logistiek

Wij bij c-flexx vinden een betrouwbare en stipte levering van onze producten belangrijk. Wij willen dat u kunt rekenen op een vlotte en prettige bezorging van de bestelde producten. Daarom werken wij samen met Van de Hoef logistiek. Door de zeer accurate track en trace van Van de Hoef logistiek weet u altijd waar uw pakket zich bevindt. We werken met eigen chauffeurs en de producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn naar u gestuurd, zonder tussenkomst van een verdeel HUB dus. Dat is voordelig want dit zijn de plekken waar de meeste schade aan producten ontstaat. Door het ontbreken van deze tussenstap blijft schade bij ons enorm beperkt.

 

Marketing

 

 

Ketz and Dogs

De boodschap die wij willen overdragen wordt in beeld gegoten door Ketz and Dogs. Deze ervaren grafisch ontwerper helpt ons bij de ontwikkeling van prijslijsten, fotomateriaal van producten, nieuwsbrieven en samplemappen. Zo kunnen wij ons aanbod op een overzichtelijke en duidelijke manier op u overbrengen.

 

Klantenservice

 

 

Goedemorgen Goedemiddag

Bij c-flexx missen we geen enkel telefoontje. Door de telefoondienst van Goedemorgen Goedemiddag zijn wij altijd bereikbaar. De ervaren en professionele telefonistes staan u graag te woord en zorgen dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Op deze manier willen wij u de beste klantenservice bieden, zonder de focus op het product te verliezen.

 

Financiën

 

 

AccountBird

Wij kunnen u de producten zo voordelig aanbieden omdat wij onze volledige financiële administratie hebben uitbesteed aan AccountBird. Wij hebben onze webshop gekoppeld aan ons boekhoudsysteem waardoor alle systemen gekoppeld en geautomatiseerd zijn. Hierdoor zijn wij hier vrij weinig tijd aan kwijt. Meer tijd om te investeren in de kwaliteit van onze producten en dienstverlening dus!

 

Virtual Assistant

 

 

SVG Virtual Assistant

Wij proberen ons volledig te focussen op de core business, onze service. Randzaken laten wij daarom door SVG Virtual Assistant regelen. Hierdoor hebben wij onze handen vrij voor werkzaamheden die er echt toe doen.