• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

  

                    Nino Diana                                           Laurent van Aert                                     Roberto Diana

   Accountmanager Oost + Noord NL             Accountmanager Zuid-NL                       Accountmanager West-NL

 

 

 

 

c-flexx is gespecialiseerd in printmedia voor de signmaker en printbedrijf. Wij zijn distribiteur van alle soorten printmedia van verschillende gerenommeerde merken. Omdat wij alleen printmedia verkopen en geen printers, inkten, kleurfolies en andere producten, zijn wij erin geslaagd een groot deel van het proces te automatiseren. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt en nauwkeurig orders verwerken en verzenden. En omdat wij alleen printmedia verkopen hebben wij onze focus alleen op deze materialen en niet op printers en software en aanverwante producten. Wij hebben niet die marges nodig om zo’n relatief dure organisatie in stand te houden. En dat levert u een flink inkoop voordeel op.

Wij zijn ervan overtuigd dat u als reclame productiebedrijf precies weet wat u nodig heeft. Uw bedrijf heeft alle kennis in huis en als er nieuwe ontwikkelingen zijn verwacht u dat uw leverancier(s) u op de hoogte houden. U verwacht ook van uw leverancier dat de prijzen marktconform zijn. En dat horen wij ook heel erg vaak; “Ik ben tevreden over mijn huidige leverancier en ik heb hele goede prijsafspraken”

Weet u dat zeker? Vergelijkt u gewoon een keer. Besparingen van tot wel 30% zijn eerder regel dan uitzondering. En inderdaad met dezelfde producten, zelfde specificaties en garanties. Gewoon omdat het kan. Wij zijn geen prijsvechter maar willen wel onze voordelen in automatisering e.d. doorgeven aan u. Want dat is onze missie. U als ondernemer een klein stukje helpen nog succesvoller te zijn. U bent ten slotte ondernemer geworden om zelf te kunnen bepalen wat u wilt en ook vooral ook mooie dingen maken voor uw klanten. En dat kan alleen maar als u succesvol bent met uw onderneming.

Om deze besparingen te kunnen realiseren hebben wij onze volledige financiële administratie uitbesteed aan AccountBird. Zij werken met vaste abonnementstarieven zodat wij op het scherpst van de snede kunnen calculeren.